Despre SkyOnline Marketplace

SkyOnline Marketplace este sistemul prin care partenerii SkyOnline își afișează propriile produse pe SkyOnline, alături de produsele vândute direct de către Sky Group. Clienții pot comanda simultan atât produse Sky Group cât și produse din oferta oricărui partener SkyOnline Marketplace.

Toți partenerii care fac parte din sistemul Marketplace au fost atent selectați și sunt permanent evaluați și monitorizați ca să putem asigura standardele de calitate cu care sunt obișnuiți clienții Sky Group.

Fiecare produs de pe SkyOnline poartă una dintre aceste etichete:

  • Produs vândut și livrat de Sky Group – produsul este vândut direct de către compania care deține SkyOnline, Sky Group SRL, produsul este însoțit de serviciile dezvoltate de SkyOnline.
  • Produs vândut și livrat de Partener X – produsul este vândut de Partener X, o companie independentă, calificată în sistemul SkyOnline Marketplace în urma analizării calității serviciilor și produselor pe care le oferă. Când comanzi un astfel de produs, transmitem comanda ta partenerului și acesta îl va livra împreună cu toate documentele legale.

Condițiile comerciale, taxele de livrare, politica și taxele de retur, precum și garanțiile produselor pot fi diferite pentru fiecare partener; acestea sunt afișate pe pagina dedicată partenerului. Garantiile nu sunt aceleasi cu cele care insoțesc produsele vândute direct de către Sky Group.