Drept de retur în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care nu ești mulțumit de calitata produselor achiziționate de pe platforma SkyOnline ,ai dreptul să le returnezi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate completând formularul de retur.

Cum returnezi produsele vândute de SkyOnline:

1. Completezi formular de retur, asigurându-te că produsul pe care vrei sa îl returnezi îndeplinește condițiile de retur (vezi condiții retur)

2. Selectezi din formular retur una dintre variantele de retur: ramburs sau voucher. Dacă optezi pentru retur prin voucher , acesta îl poți folosi la o următoare comandă ( voucherul are valabilitate 6 luni )
IMPORTANT :
a) Dacă ai optat pentru rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul pe care l-ai returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna banii în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit cu cardul. Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maxim 14 zile calendaristice.
b) Dacă ai optat pentru returnare prin voucher electronic, trebuie să știi că:
Voucherul electronic este transmisibil (la purtător) și se cumulează cu alte tipuri de vouchere .Perioada de valabilitate: 6 luni;
Voucherul electronic poate fi aplicat pe oricare dintre produsele din oferta SkyOnline, excepție făcând grupele notificate în cadrul marketplace-ului.
Seria voucherului este valabilă pentru o singură comandă la care vei obține pe loc o reducere egală cu valoarea voucherului

3. După aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine să ridice produsul pe care vrei sa îl returnezi.
Vei primi o notificare pe mail cu confirmarea preluării solicitării tale și vei afla și costul generat de returul coletului.

Condiții generale aplicabile tuturor grupelor de produse:

Poți returna produsele în termen de 14 de zile calendaristice din momentul în care ți-au fost livrate de curier, fie că esti persoană fizică sau juridică. Aşadar, pentru a fi luat în considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării produsului.

Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrării, excepție făcând cartușele compatibile inkjet și / sau laserjet.

Pentru cartușele compatibile inkjet și / sau laserjet,comercializate de SkyOnline, termenul de garanție este urmatorul:

 • nelimitat pentru cartușele compatibile inkjet și/sau laser din gama Sky Print, dacă acestea sunt sigilate, cu ambalajul intact;
 • 2 ani pentru toate celelalte categorii de cartușe compatibile inkjet și/sau laser, in afară de gama Sky Print, dacă acestea sunt sigilate;
 • 6 luni de la deschiderea produsului pentru toate categoriile de consumabile compatibile inkjet și/sau laser sau de la caz

Pentru gama de consumabile inkjet sau laser vândute de alți vendor, vă rugam să consultați condițiile de retur afișate de aceștia

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, şocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, certificatul de garanție în original, daca a fost emis de producător/ distribuitor și toate documentele cu care ți-au fost livrate.

Dacă produsele returnate au fost însoțite de produse cadou, vouchere sau alte gratuități, la retur, trebuie să expediezi și bonusul primit altfel nu se acceptă returul.

Dacă ai cumparat mai multe produse similare și vrei să le returnezi, se acceptă returul numai daca un singur produs a fost desigilat și nu toate (din produsele similare). Excepție în acest caz făcând consumabilele pentru imprimante inkjet și laser.

Condiții specifice pe care trebuie să le îndeplinească produsul înainte de solicitarea returului. Consultă cu antenţie aceasta secțiune pentru a evita viitoarele neplăceri. Ești un client important pentru noi și nu vrem ca micile neîntelegeri să afecteze colaborarea noastră pe viitor:

Computere: laptopuri, notebook-uri, desktopuri PC, monitoare

 • Produsul nu trebuie să fie parolat de tine, să nu aibă conturi instalate sau alte configurări ce ne pot pune în situația în care să nu putem să aducem produsul, din punct de vedere software ,în situaţia inițială. Fă-ti backup la toate informatțile personale și adu-ne produsul în starea lui inițială.
 • Un aspect important ce trebuie reținut este că NU poți returna niciunul dintre aceste produse dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care ți le-am livrat

Telefoane mobile, tablete și accesorii

 • Similar situației prezentate la secțiunea computere, produsul nu trebuie să fie parolat de tine, să nu aibă conturi instalate sau alte configurări ce ne pot pune în situatia în care să nu putem să aducem produsul , din punct de vedere software ,în situația inițială. Fă-ți backup la toate informațiile personale și adu-ne produsul în starea lui inițială.
 • Nu poți returna niciunul dintre aceste produse daca au licențe OEM activate sau de pe care ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrare.
 • Poți returna foliile pentru tablete și telefoane mobile doar dacă nu le-ai folosit.

Imprimante, scanere, consumabile

 • Nu poți returna imprimantele și multifuncționalele ale căror consumabile le-ai desigilat.
 • Poți returna consumabilele de tipul acumulatori, cartușe pentru imprimantă, accesorii de birotică și papetărie, doar dacă sunt sigilate

Electrocasnice de mari dimensiuni: aparate frigorifice, mașini de spălat vase, aragazuri, hote încorporabile, mașini de spălat rufe

 • Aceste produse pot fi returnate doar completând formularul de retur.
 • Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, sigilat și însoţit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat.

Costul de transport pentru retur este format din costul inițial de expediere colet și costul de retur.

Electrocasnice de mici dimensiuni pentru bucătărie: espressoare de cafea, fiare de călcat, aspiratoare, cuptoare cu microunde și alte aparate mici

 • Poți returna aceste produse doar dacă sunt sigilate.
 • Produsul returnat trebuie însoțit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat.

Produse pentru climatizare și boilere

 • Aceste produse pot fi returnate doar completând formularul de retur.
 • Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, sigilat și insoțit de eventualele accesorii/cadouri cu care a fost livrat.

Televizoare, home cinema & audio, audio HI-FI & profesionale, videoproiectoare și accesorii

 • Poți returna aceste produse conform informațiilor din secțiunea “Condiții generale care se aplică tuturor produselor”, de mai sus.

Aparate foto, camere video & sport și accesorii, telescoape şi optică

 • Înainte să returnezi aparatele foto și camerele video asigură-te că ai șters eventualele fotografii și înregistrări, astel încât să putem readuce produsul la starea inițială.
 • Poți returna orice produs pe care îl primeşti cu defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrării.

eBook readere și accesorii

 • Produsul nu trebuie să fie parolat de tine, să nu aibă conturi instalate sau alte configurări ce ne pot pune în situația în care să nu putem să aducem produsul, din punct de vedere software ,în situația inițială. Fă-ți backup la toate informațiile personale și adu-ne produsul în starea lui inițială.
 • Nu poți returna niciunul dintre aceste produse dacă au licente OEM activate sau de pe care ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate.
 • Poți returna foliile pentru eBook readere doar dacă nu le-ai folosit.

Playere, căști, boxe

 • Nu putem accepta ca retur playerele care nu sunt însoțite de toate accesoriile

Telefoane fixe și sisteme de teleconferință

 • Produsul nu trebuie să fie parolat de tine, să nu aibă conturi instalate sau alte configurări ce ne pot pune în situația în care să nu putem să aducem produsul, din punct de vedere software,în situația inițială. Fă-ți backup la toate informațiile personale și adu-ne produsul în starea lui inițială.
 • Nu poți returna niciunul dintre aceste produse dacă ai dezinstalat de pe ele sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate

Console

 • Produsul nu trebuie să fie parolat de tine, să nu aibă conturi instalate sau alte configurări ce ne pot pune în situația în care să nu putem să aducem produsul, din punct de vedere software ,în situația inițială. Fă-ți backup la toate informațiile personale și adu-ne produsul în starea lui inițială.

Licențe software, jocuri PC și jocuri pentru console

 • Poți returna aceste produse doar dacă sunt sigilate.
 • Nu poți returna licențele software care ți-au fost livrate pe cale electronică.

Muzica și filme

 • Poți returna aceste produse doar dacă sunt sigilate.

Birotică și papetărie

 • Poți returna orice produs din această categorie, dacă acesta este sigilat.

Sport și activități în aer liber

 • Poți returna orice produs din această categorie dacă nu l-ai folosit, însoțit de eticheta originală, nedeteriorată și celelalte elemente de identificare atașate

Mobilier, saltele, decorațiuni, covoare & textile

 • Aceste produse pot fi returnate doar completând formularul de retur.
 • Poți returna saltelele, decorațiunile, covoarele și obiectele textile doar dacă sunt sigilate.
 • Poți returna orice produs de mobilier dacă este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate și montate.

Produse pentru bucătărie și servire

 • Poți returna vasele și ustensilele pentru gătit, tacâmurile, vesela, paharele și produsele pentru servit doar dacă sunt sigilate.

Produse pentru iluminat și electrice

 • Poți returna aceste produse doar completând formularul de retur.
 • Poți returna aceste produse doar dacă sunt sigilate.

Sisteme sanitare

 • Aceste produse pot fi returnate doar completând formularul de retur.
 • Poți returna chiuvetele, bateriile, căzile, cabinele de duș, vasele de toaletă, uscătoarele și celelalte accesorii sanitare doar dacă sunt sigilate.

Produse pentru curățenie și întreținere

 • Poți returna produsele pentru curățenie, cele de întretinere a țesăturilor, detergenții, soluțiile de curățat și produsele pentru organizare, transport și depozitare doar dacă sunt sigilate.

Produse pentru grădinărit

 • Aceste produse pot fi returnate doar completând formularul de retur.
 • Poți returna produsele pentru grădinărit, mobilierul de grădină, grătarele și accesoriile doar dacă sunt sigilate.
 • Nu putem accepta ca retur plantele și florile.

Petshop

 • Poți returna aceste produse doar dacă sunt sigilate.

Scule electrice și unelte

 • Aceste produse pot fi returnate doar completând formularul de retur.
 • Poți returna aceste produse doar dacă sunt sigilate.

Auto

 • Aceste produse pot fi returnate doar completând formularul de retur.
 • Poți returna anvelopele, jantele, produsele de electrică auto, cele de întreținere & cosmetică auto dacă nu le-ai folosit, însoțite de eticheta originală, nedeteriorată și celelalte elemente de identificare atașate.
 • Asigurările auto și rovinietele nu pot fi returnate. Excepție fac polițele de asigurare a căror date nu corespund cu cele pe care le-ai introdus în momentul în care ai înregistrat comanda.

Sisteme de navigație GPS

 • Înainte să returnezi unul dintre aceste produse asigură-te că nu este protejat de parole setate de către tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încat să putem readuce produsul la starea inițiala din punct de vedere software.
 • Nu poți returna niciunul dintre aceste produse dacă au licențe OEM activate sau de pe care ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care ți le-am livrat.

Produse pentru îngrijirea personală, cosmetice, parfumuri, produse pentru igiena intimă și produse pentru igiena dentară

 • Poti returna aceste produse doar dacă sunt sigilate, în ambalajul original primit la livrare și dacă nu au fost utilizate sau testate, deoarece fac parte din produsele care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății clientilor sau din motive de igienă, odată ce au fost desigilate.

Jucării, produse pentru copii & bebe și produse pentru gravide

 • Poți returna aceste produse doar dacă sunt sigilate.

Rețelistică și produse de supraveghere

 • Poți returna aceste produse conform informațiilor din secțiunea “Condiții generale care se aplică tuturor produselor”, de mai sus.

Servere și componente servere

 • Poți returna aceste produse doar dacă sunt sigilate.

Componente PC și periferice PC

 • Poți returna aceste produse conform informațiilor din secțiunea “Condiții generale care se aplică tuturor produselor”, de mai sus.

Produse resigilate, indiferent de categorie

 • Fiecare produs din aceasta categorie se returnează conform condițiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

Produse de tip comandă specială, indiferent de categorie

 • Produsele din această categorie, aduse in stoc în urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuării plății în avans, nu pot fi returnate.

Produse resigilate, indiferent de categorie

 • Fiecare produs din această categorie se returnează conform condițiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

Produse cumparate cu vouchere / carduri cadou

 • Fiecare produs din această categorie se returnează conform condițiilor de retur specifice categoriei din care face parte.
 • Dacă produsul a fost achitat integral cu voucher, fără să mai fi fost nevoie de plata unei diferențe de bani, îți reactivăm voucherul și îl poți refolosi. Dacă termenul de utilizare a voucherului a expirat, se emite un nou voucher cu un termen de valabilitate de 7 zile.
 • Dacă produsul a fost achitat parțial cu voucher, îți reactivăm voucherul şi îți restituim suma pe care ai achitat-o. Dacă termenul de utilizare a voucherului a expirat, se emite un nou voucher cu un termen de valabilitate de 7 zile

Carduri cadou

 • Cardurile cadou nu pot fi returnate